It is a long established fact that a reader of a page when looking at its layout.

Categories
Contacts
Totaalrenovatie interieur

Badkamer interieur renoveren

Een badkamer wordt elke dag intensief gebruikt. Daarom is het goed op tijd aan een renovatie van uw badkamer te denken. Onze specialisten installeren niet alleen badkamermeubelen en -apparatuur, maar steken ook vloer, wanden en plafond in het nieuw. Bespreek met ons hoe u uw badkamer wil laten renoveren. U krijgt van ons gratis een offerte en een timing voor de renovatie.

Bureau renoveren tot thuiskantoor

Veel mensen werken meer thuis dan vroeger, daarom is het interessant een kamer te renoveren en in een bureau of thuiskantoor om te toveren. Vraag ons de mogelijkheden en een offerte. We tonen u ook graag onze realisaties, want er komen steeds meer thuiskantoren bij.

Van modern tot authentiek

Keukens renoveren

Sublieme nieuwe smaakcreaties op tafel brengen? Daar hebt u een modern ingerichte keuken voor nodig. Wij nemen graag de totaalrenovatie van keukens op ons, inclusief de domotica voor uw keuken. Koken wordt meer dan ooit een plezier. Geniet dankzij een totaalrenovatie elke dag van uw gerenoveerde keuken!

Tegels renoveren

Tegels renoveren, de oude vloer renoveren of een compleet nieuwe vloer leggen maakt een kamer meteen veel aangenamer. Als u uw badkamer en keuken een renovatie cadeau doet, lijkt het daarna alsof u in een nieuw huis binnenstapt. Goed om te weten: na ons werk wordt alles piekfijn opgeruimd.

Creëer extra ruimte

Zolder renoveren

Kampt u met plaatsgebrek in huis? Vaak is er boven nog veel ruimte. Daarom is het een goed idee de zolder te renoveren. Zo’n zolderrenovatie werken we tot in de puntjes af. Wij maken er met Gyproc en pleister een stevige constructie van en werken af met een mooie verflaag. Waarom niet in één keer ook een renovatie van de slaapkamer laten uitvoeren? Dan hebt u weer gloednieuwe bovenverdiepingen én meer ruimte.