It is a long established fact that a reader of a page when looking at its layout.

Categories
Contacts
Een terras waar de zon blij van wordt

Terras aanleggen of vernieuwen

We verzorgen de complete opbouw en aanleg van uw terras of terrasvloer, en leggen een nieuwe terrasbekleding. Of hebt u er al eens aan gedacht uw terras uit te breiden tot een tuinkamer? Energco komt uw terras renoveren of legt een gloednieuw terras aan.

We breken dan het oude terras op, brengen een fundering aan en voorzien de nodige afwatering en elektriciteit. Kies samen met ons een combinatie van tegel en kassei uit, zodat de vorm en de kleur van de terrasbekleding mooi harmonieert met woning en tuin.

Van modern tot authentiek

Ramen vervangen

Is het tijd om de buitenkant van een woning, het terras of een deel van de tuin te renoveren? Laat uw oude veranda renoveren, de aanbouw renoveren of ineens een uitbreiding van uw woning uitvoeren. Energco metselt en timmert een prachtige tuinkamer ‘modern of classic style’, voor zowel renovatie als nieuwbouw.

Een nieuwe look

Gevel renoveren

Wilt u de buitenkant van uw huis renoveren? Bij Energco zijn we thuis in alle aspecten: gevelbekleding, gevelrenovatie, de complete buitenmuur renoveren … Neem contact op, we komen ter plaatse kijken en u krijgt een offerte.