It is a long established fact that a reader of a page when looking at its layout.

Categories
Contacts
Onze diensten

Totaalservice voor totaalrenovatie

Energco verzorgt totaalrenovatie van uw woning voor zowel binnen als buiten. We komen nieuwe tegels leggen, tussenwanden plaatsen, zolderkamers renoveren, thuiskantoor creëren en keukens of badkamers installeren. Uw complete woning of bedrijfsgebouw renoveren? U kan rekenen op onze expertise.

Doe een beroep op ons voor alle facetten van renovatie aan de buitenkant van een woning, tot en met de complete aanleg van terrassen en de bouw van een stijlvolle tuinkamer. We zijn vooral actief in totaalrenovatie in Vlaams-Brabant, met als uitvalsbasis Wolvertem (tussen Meise, Grimbergen, Londerzeel, Steenhuffel, Humbeek, Merchtem …), maar werken ook graag aan een complete renovatie in andere provincies.

Renovatie Interieur

Nieuwe tegels leggen, een tussenwand plaatsen, keuken, zolder of badkamer installeren, of een thuiskantoor in elkaar toveren? Voor elke renovatie: vraag ons een offerte.

Renovatie Exterieur

Wij renoveren de buitenkant van woningen, leggen terrassen en tuinkamers en poolhouses. Bouwen en renoveren gaan vaak hand in hand. Vraag nu uw offerte voor renovatie aan.