It is a long established fact that a reader of a page when looking at its layout.

Categories
Contacts
Sluit je aan!
Plaatsing van zonnepanelen

Zonnepanelen laten plaatsen, is dat écht nodig? Ja, want zelf energie produceren is dé bescherming tegen stijgende prijzen van energieleveranciers. Maar de zon in uw portefeuille laten schijnen, hoe pakt u dat aan? Want bij de keuze en de plaatsing van zonnepanelen komt wel wat denkwerk kijken. Energco helpt met het onderzoek naar de mogelijkheden voor het dak van een gebouw. En natuurlijk steken we de handen uit de mouwen voor de concrete installatie van de zonnepanelen en de aansluiting op de meterkast en het net.

We helpen u kiezen

Gewone zonnepanelen of hoogrendementspanelen?

Samen bekijken we hoe stevig het dak van woning of gebouw is, wat de beschikbare ruimte is en hoe het dak gepositioneerd is tegenover de zon. Ook houden we rekening met mogelijke schaduw. Is er maar beperkt plaats voor zonnepanelen op het dak, dan raden we aan hoogrendementspanelen te kiezen. Door ze te koppelen aan een omvormer kan de energie omgezet worden.

Plaatsing en aansluiting
Installatie zonnepanelen in één dag

Is de keuze gemaakt, dan komen we ter plaatse om de zonnepanelen te installeren. Op één dag wordt alles geplaatst en aangesloten.

Combineer zonnepanelen met renovatie

Tegelijkertijd de buitenkant van muren behandelen met een beschermings- of verflaag of een ander renovatieproject uitvoeren? Dankzij onze specialisten in renovatietechnieken wordt alles in één keer uitgevoerd.